Närområdet

Klicka på ovan bild för en rundtur i området.

Stomnätet

I BRF Stomnätet bor du strax sydväst om Västerås. Med 150m till busshållplatsen tar du dig till centrum på ca 20 minuter. För vardagliga ärenden finns all tänkbar service inom cykel och promenadavstånd. I det närliggande Bäckby centrum finns ett gott utbud av service med livsmedelsbutik, apotek och vårdcentral. En kort biltur bort finns Erikslunds shoppingcenter med ett mycket stort urval av shopping och stormarknader.

Med lättillgänglig parkering i anslutning till bostaden kan du välja när du vill ta bilen eller röra dig på annat sätt. Området har god anslutning till karaktäristiska grönområden. I direkt närhet finns Berghagens fornborg och lummiga Annelunds gård.

 

Ett par kilometer bort finns ett urval av såväl kortare motionsslingor som access till Bruksleden. Fotbollsplaner, idrottsanläggning eller ett dopp i Mälaren finns inom 10 minuters avstånd.I grannskapet planeras det för ny förskola men flertalet etablerade förskolor och grundskolor finns redan i närområdet. Här kan barnen själva cykla till och från skola på det välutbyggda cykelnätet.

Bussförbindelser till stan, lummiga grönområden in på knuten och det stora urvalet av service och shopping gör Stomnätet till en idealisk plats för familjelivet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *